Maak kennis met Hoogveld Bewind. 

Hoogveld Bewind is een ervaren organisatie met oog voor detail. 

Social Media Marketing

Heb jij geldstress? Je staat er niet alleen voor.

Hoogveld Bewind voert de werkzaamheden uit die nodig zijn voor een goed beheer van de financiën. Dit betekent bijvoorbeeld dat de vaste lasten en leefgeld op tijd worden betaald. Hiervoor is het onder andere nodig dat de cliënt geen nieuwe schulden maakt. De bezittingen die er zijn moeten goed worden beheerd. Het mag dus niet gebeuren dat het dure erfstuk wat eerst aan de muur hing, opeens verdwijnt. 

Als er recht is op een regeling, zorgt Hoogveld Bewind ervoor dat deze wordt aangevraagd. Soms wordt hiervoor dan ook iets van de cliënt verwacht, zoals dat diegene zich houdt aan de regels van de gemeente, UWV of SVB. Om ervoor te zorgen dat het beschermingsbewind goed gaat is een goede samenwerking erg belangrijk. Hier wordt genoeg aandacht aan gegeven.

63

ontruimingen voorkomen 

75236

mails beantwoord

17

jaar werkervaring

100

% slaging MSNP/WSNP

Tijdens mijn studie kwam ik tot de conclusie dat als je écht iemand wil helpen, de geldzaken eerst goed geregeld moeten zijn. Dan komt er ruimte om talenten te ontplooien en vrije keuzes te maken. De eerste jaren werkte ik bij een grote gemeente als schuldhulpverlener, toen als beschermingsbewindvoerder om daarna in de arbeidsre-integratie verder te gaan. Uiteindelijk bleek bewindvoering veruit het leukst en startte ik mijn eigen kantoor: Hoogveld Bewind. 

In mijn werk heb ik een positief realistische aanpak waarbij ik de cliënten in eerste instantie zoveel mogelijk sturing geef en ontzorgt. Zodra diegene is bijgekomen en ruimte heeft om verantwoordelijkheden terug te nemen worden die stappen gezet, mits dit verantwoord is.

bewind
Oprichter & Bewindvoerder
O N Z E    V I S I E 

Aandacht is energie, en wat energie krijgt, groeit. Dit geldt bij uitstek bij de financiën.